maandag 20 april 2009

bloemetje


voor iedereen die 23 dingen voltooid heeft heb ik een bloemetje:






vanavond was ik klaar met 23 dingen. Even ontspannen met een aflevering van Gooise vrouwen ( ja echt waar en het is nog leuk ook) . Daarna nog alle openstaande berichten van iedereen gelezen, zo'n 130 nog. Nu ben ik echt klaar!!

11 opmerkingen:

  1. Nou,join the club!
    Én 'gooise vrouwen' is echt genieten, niks mis mee; ook ik heb ze allemaal gezien, en soms dunbbel gelegen. Grote fan van Annet Malherbe en Tjitske Reidinga!
    We blijven wel bloggen toch?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Moet ik toch ook eens gaan kijken... De serie zal wel afgelopen zijn? Overkomt me vaak: als ik besluit eindelijk eens iets te gaan volgen, is het (bijna) afgelopen. Gelukkig wordt er in Nederland veel herhaald, dus ga ik voor de herkansing.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Overigens: nog bedankt voor de bloemen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. geweldig Ingrid, een pluim op je hoed voor deze prestatie. wilma

    BeantwoordenVerwijderen
  5. gefeliciteerd Ingrid, dat je het ook op het eind hebt gebracht. Een prestatie, zeker gezien jouw omstandigheden. En dank voor de bloemen, leuk.
    En, heb je deel 1 al (bijna) uit? Ik ben benieuwd

    BeantwoordenVerwijderen
  6. ik gisteravond 4 mei deel 1 uitgelezen. Heerlijk boek! vanmiddag alweer als aanrader aan klant meegegeven.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lees je ook nog steeds alle blogs Ingrid?
    't Blijft leuk hè om zo alle collega's wat te volgen. Wij zijn dit weekend wezen kamperen en ik heb voor het eerst weer zonder pijn een kilometer of tien kunnen wandelen. Onderweg stonden wij net als jij en Frank op je foto's vaak te genieten van de natuur. En moest ik dus ook heel vaak even aan jou denken met een brok in mijn keel. Dan ga ik vanavond zelf weer een berichtje typen op mijn blog, maar ben me wel heel erg bewust van de pijn die jou dat af en toe moet doen. Dat zal voor andere collega's net zo zijn.
    Ik vind je een kanjer; liefs.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. grieteke dankjewel. Ja gister en vanavond dus maar "even" alle blogs langs.Moet toch weten wat er speelt.
    Fijn dat je weer zo'n eind kunt lopen, was het laatst vergeten te vragen. Heb vanmorgen met Yntskje flink eind gelopen over de dijken op het Bildt. Heel anders dan Drenthe maar ook mooi. En inderdaad bij het genieten van het mooie uitzicht over het wad realiseer je je dat je dit nooit meer samen zult zien...

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met het behalen van de finish!!!
    Petje af!!

    Ook ik begin nu alle blogs nog eens te lezen.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ik ga een poging wagen met serendip, een strijd aanbinden daar waag ik me (nog) niet aan.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ingrid,
    Als jij Gooise vrouwen leuk vind dan ga ik het ook eens bekijken. Leek me eigenlijk niets maar ik kan er dus ook niet over meepraten.
    Zaterdag hebben we leuk gezongen in littenseradiel, mooi weer, veel koren en lekker door de weilanden van het ene naar het andere dorp gewandeld.
    Leuk om al die reacties op die blogs te lezen. Probeer met Irene nu ook een blog te maken over haar schoolreis naar Sardinie. Maar dat valt nog niet mee.
    Sterkte elke dag! en nacht. Groeten Cobi

    BeantwoordenVerwijderen