vrijdag 16 januari 2009

ding 6

ik houd het maar bij dieren , gerelateerd aan mijn naam mooi he?











maar ze kunnen ook lastig zijn en de boel traineren : net mensen











vaak zie je ze ongrijpbaar hoog in de lucht










krijgen we deze winter nog een mooi pak sneeuw?











Wat een prachtige foto's op Flickr. Heel mooi toegankelijke site en makkelijk zoeken. Ook leuke winterfoto's van Leeuwarden gezien. Deze opdracht was een fluitje van een cent. Ik ga ook nog wel bezig met opdracht b. Dan kan ik mooi proberen eigen foto's erop te zetten.
( met dank aan Jubeke en Kelderman voor deze foto's)

na publicatie van deze blog bleek de opmaak in het weblog wel heel star en vervelend: er passen niet 2 foto's naast elkaar en dat zie je niet in het voorbeeld. Kostte nog weer veel tijd om de layout te fatsoeneren

dinsdag 13 januari 2009

nog meer lente

Geinspireerd door Robert
deze foto is zelf gemaakt en dateert van 17 februari 2007 dus ze zijn in aantocht. Weer wat geleerd want ik wist dus nog niet dat je ook een foto in je bericht kunt plakken

maandag 12 januari 2009

Ding 5

Ook ding 5 is klaar! Gister alles van dat onderdeel nog weer eens doorgelezen en uitgevoerd. Mijn Blog ziet er kleurig uit en ik ben ook van plan dat regelmatig aan te passen.
Ik ben inmiddels wel overtuigd van het belang van rss maar ik ga ze zelf wel zeer selectief opnemen want wanneer moet je het allemaal lezen. Gelukkig kun je ze ook makkelijk verwijderen. Tijdens deze cursus neemt het lezen van de blogs van de collega's ook de nodige tijd, alhoewel niet iedereen even actief is. TIP: de aangegeven tijd klopt niet: die kun je heel simpel aanpassen via tab instellingen en opmaak.
Ik ben wel heel enthousiat over netvibes en ik heb ook mijn zoon van 18 er enthousiast voor gemaakt. Ben inmiddels tevreden over layout en inhoud van mijn netvibes.