maandag 20 april 2009

bloemetje


voor iedereen die 23 dingen voltooid heeft heb ik een bloemetje:






vanavond was ik klaar met 23 dingen. Even ontspannen met een aflevering van Gooise vrouwen ( ja echt waar en het is nog leuk ook) . Daarna nog alle openstaande berichten van iedereen gelezen, zo'n 130 nog. Nu ben ik echt klaar!!

zondag 19 april 2009

Ding 23 23 dingen voltooid

Blij dat ik het voltooid heb, ik moest me er echt toe zetten de laatste 4 dingen af te maken. Dat heeft niet alleen met mijn situatie te maken, ik bespeur dat bij meer mensen. Het is mooi geweest zo. Veel gezien, veel gesurfd ( mag je dit nog wel zeggen? Is zeker helemaal 2007 of zo) veel gelezen, geluisterd en geleerd. Meestal heel relaxed met de laptop naast me op de bank en een glas wijn erbij.
Favorieten: weblogs, netvibes en RSS, googledocs, en alle mogelijkheden met foto’s. Daarnaast natuurlijk het lezen van de blogs van alle collega’s.
Resultaat: wij zijn als 23 dingen cursisten en collega’s ( ik heb het wel over de doorzetters) weer helemaal bij de tijd. Helemaal 2009 hoop ik. Ik heb dingen moeten doen en ontdekken waar ik anders geen tijd voor had gemaakt en ook het bestaan niet van had geweten.
Verrast: was ik door de samenbindende factor van deze cursus voor ons als collega’s. Het verbroederd zoals Jozien zo mooi zei. Ook verrast door het schrijftalent van Robert en Annelies en alle tijd die zij in hun blogs staken om ons nog meer leuke en leerzame dingen te laten ontdekken.
Bibliotheek: we zullen ook steeds meer 2.0 worden en er zal binnenkort in elk geval een (cluster) bibliotheekblog voor onze klanten gestart moeten worden. Anders loop je echt achter!
23 dingen was voor mij: een leerzame cursus in een heel verdrietige tijd.

ding 22

ik heb mij zojuist aangemeld bij bibliotheek 2.0. Kwam daar direct al Jozien en Greiteke tegen. Ook Robert gevonden. Simboen niet, terwijl zij toch al klaar is?!. Niet aangemeld aldaar?
Heb paar berichtjes gestuurd: wie wil mijn vriendje zijn. Is dit nu een soort Hyves voor bibliotheekmensen of zie ik dat te simpel zo laat op de avond ( en met een glaasje wijn op)

Misschien toch wel leuk als we straks ons 23dingen weblog niet meer bijhouden bedenk ik nu.

Ik hoor graag wat ik er nog meer kan doen. Heb nu wel even genoeg van steeds maar inloggen en nog meer nieuwe netwerken. We praten maandag wel even live met elkaar is ook belangrijk in deze tijd.