maandag 16 maart 2009

ding 17

Vanavond voor het eerst gechat ( met Annelies) was wel grappig, ik had het eerst niet eens in de gaten want het geluid stond uit. Wie volgt?
Kies een leuke web 2.0 site is de opdracht. Ik heb gekozen voor schoolbank.nl. Wel meer dan een jaar geleden had ik hier al eens op gekeken en ook foto's van mijn klassen en die van mijn zussen ontdekt. Ik heb er toen in de familie ook reclame voor gemaakt maar heb er zelf niet echt iets mee gedaan. Ik was wel op een of andere manier geregistreerd want ik kreeg ook regelmatig mailtjes van nieuwe inschrijvingen op mijn scholen. Daar deed ik nooit iets mee want dan moest ik mij officieel registreren, lastig en geen tijd, je kent dat wel. Tot ik vorige week een mail kreeg om contact op te nemen met een vriendin uit de 70-er jaren ( in die tijd de verkering van Franks oudste broer) waar ik dus in geen jaren meer iets van gehoord had. Dat heeft dit weekend al geresulteerd in driftig emailcontact. Binnenkort ga ik haar bellen en ik ga een dezer dagen ook verder rondkijken op Schoolbank.nl want ik heb mij dus nu ( dat was ook de opdracht) officieel ingeschreven. Leuk hoor.

zondag 15 maart 2009

hoezo verslavend?

De aardappels (partjes met olie en rozemarijn : erg lekker) in de oven gezet en vervolgens blogs gaan lezen. Gevolg: aardappels bruin en gaar en nog rauwe spinazie en broccoli op het aanrecht. Gelukkig kwam alles goed dankzij snelle magnetron en hulp van Ivo. Nu met een voldaan gevoel even de ogen dicht op de bank.