vrijdag 9 januari 2009

ding 4

Nou nou dat keallet swier dat ding vier ( rijmt ook nog)
Afgelopen zondag gestart maar daarna geen of onvoldoende tijd meer gehad, terwijl het voornemen er wel was! En dat terwijl ding 5 alweer klaar staat en eigenlijk ook al af had moeten zijn. Alle opdrachten van ding 4 heb ik uitgevoerd. Tabs gemaakt, leuke sites toegevoegd. Alle blogs van mijn collega's. Nu nog tijd vinden om er de lol en het nut van in te zien.
Annelies alweer druk in de weer met foto's nou dat moet ik allemaal nog. Las vandaag een stuk in de krant over breien, dat komt weer helemaal terug. Ik wou dat ik er weer tijd voor had.
Nu dit weekend heb ik wel weer wat tijd ( hoop ik) en dan ga ik verder met ding 5 en ook met het opruimen van mijn digitale foto's. Kan ik misschien nog een paar leuke toevoegen aan mijn blog.
Nog een vraag: als een site geen RSS feed heeft, heeft het dan ook geen zin om deze site toe te voegen in je netvibes of maakt dat geen verschil? Ik ga kijken of onze bibliotheeksite wel rss heeft. En ik zal deze ook toevoegen aan mijn netvibes! Vult iederee wel het schema in?

groetjes Ingrid

zondag 4 januari 2009

Ding 4

Ik heb vanalles gelezen en heb nu 2 pagina's bij netvibes. Een prive en een openbare ( lijkt de bibliotheek wel) Paar rrs feeds toegevoegd, maar het is niet zoals ik het wil.
Soms zie ik door de bomen het bos niet meer met al die wachtwoorden en inloggen.
Ik wil ook zo graag dat een site er leuk uitziet. Is nu nog niet zo. Vandaag helaas geen tijd meer.

Ik ga mijn digitale fotoalbum afmaken en bestellen en vanavond het huis vol met nieuwjaarsvisite... zo gaat dat.
Ik wil nog wel even van iemand weten hoe je snel kunt aangeven dat je al je collega's wilt volgen, is mij nog niet gelukt.