donderdag 12 februari 2009

grappig?!

Hallo dit korte filmpje wil ik jullie niet onthouden


maandag 9 februari 2009

foto's nog een keer

die mozaiek poster van Djoeke bleef mij intrigeren. Gister heb ik er een gemaakt van al mijn Drenthepad foto's zie ook de diavoorstelling.
Vanavond nog weer even geprobeerd. Hierboven het origineel en daarnaast het mozaiek samengesteld uit 81 foto's van het Wad en Wierdenpad (gelopen in 2007/2008)

ding 11

Ik heb mijn stuk over ding 11 op de 23dingen site gezet daarom heb ik hier ruimte voor wat anders.
Op mijn netvibes heb ik ook 2 receptensites. Dat leverde mijn gezin gister een superlekkere linzensoep op: pittig, vegetarisch en vol vezels.

Hebben jullie ook al op het weblog van onze eigen WA gekeken ? hij gaat wel met zijn tijd mee. En ook op de zuidpool is er verbinding met het www.

Wel heel wat anders dan de goede oude Darwin bijna 200 jaar geleden. Hierover heb ik nog een leuke vraag. In het boek, "The voyage of the Beagle" beschreef hij zijn bezoek aan "the port of Iquique.." . Als je vanuit deze plaats een tunnel recht naar beneden dwars door de aarde zou boren kom je zo'n 100 km noordwestelijk van een oude havenstad uit. Deze kustplaats heeft ook een band met Darwin. Even goed zoeken en de juiste site gebruiken en het moet lukken. Voor de juiste inzendingen heb ik een leuke prijs.